'Intern meningsverschil' bij ADO Den Haag: 'Gaat ons niet om de bedragen'

'Intern meningsverschil' bij ADO Den Haag: 'Gaat ons niet om de bedragen'

15-01-2022 21:27
9

ADO Den Haag-aanvoerder Boy Kemper heeft opnieuw tekst en uitleg gegeven over het meningsverschil tussen de spelersgroep en de directie. De verdediger verwacht dat de club 'volwassen genoeg' is om er onderling uit te komen.

De spelersgroep van ADO zou in staking willen, omdat er volgens hen geen goede afspraken zijn gemaakt over premies. Eerder liet Kemper al weten dat het niet om het financiële aspect ging, maar om het feit dat bepaalde afspraken niet worden nagekomen. "Het is een interne kwestie, een meningsverschil in de premies", is de aanvoerder van de Residentieclub kort voor de camera van ESPN.

Wedden

Meer odds

Of de spelersgroep en de directie nader tot elkaar gaan komen? "Dat verwacht ik wel. We hebben een volwassen groep met genoeg ervaring. Ik verwacht dat de club ook volwassen naar ons is." Kemper baalt dat de kwestie op straat is beland. "Wij vragen ons ook af hoe dat kan. Het is nergens voor nodig. Je ziet dat het gelijk uit zijn verband is gerukt." De selectie van ADO werd al snel weggezet als 'geldwolven', maar daar kan Kemper zich niet in vinden. "Zeker niet. Het gaat ons niet om de bedragen, maar om de afspraken."

Sportief gaat het de Hofstedelingen wél voor de wind. Zaterdagavond werd er met 2-0 gewonnen van TOP Oss. ADO staat daardoor vierde in de Keuken Kampioen Divisie, acht punten achter koploper FC Volendam.