Coremans zegt sorry tegen Sparta-spelers: Ik wilde het rechtzetten

Coremans zegt sorry tegen Sparta-spelers: "Ik wilde het rechtzetten"

16-01-2022 17:24
9

Tim Coremans heeft zijn excuses aangeboden aan de spelers van Sparta. De doelman ging tegen SC Cambuur bijzonder opzichtig in de fout en erkent schuld.

Er leek niets aan de hand, maar toch beging Coremans een blunder van jewelste. "Er kwam een voorzet die ik wilde plukken. Op een of andere manier liet ik de bal op m'n knie vallen en ging hij erin Gewoon een verschrikkelijke fout. Je krijgt eindelijk je kans en dan gebeurt er zoiets, je moet toch nog zestig minuten door. Ik wilde het rechtzetten en die kans heb ik bijna niet gekregen tot de laatste minuut", zegt Coremans tegen RTV Rijnmond.

"Ik heb mijn excuses aangeboden aan de jongens. Er was weinig aan de hand en gaf de goal gewoon weg, dat kan niet gebeuren. De spelers hebben het fantastisch opgepakt, zeker in de tweede helft", zegt Coremans.

Coremans is zeker niet de enige die een keepersfout heeft gemaakt. Het gebeurt de laatste vaker dat sluitposten blunderen. "Het is wel opvallend, inderdaad. Ik hoop dat het bij dit weekend blijft en dat we vanaf volgende week weer kunnen genieten van mooie reddingen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie