Streuer niet aanwezig bij vergadering Twente-RvC: Ik heb mijn verhaal al gedaan

Streuer niet aanwezig bij vergadering Twente-RvC: "Ik heb mijn verhaal al gedaan"

Maandagavond moet waarschijnlijk duidelijk worden of Jan Streuer ook een derde seizoen ingaat als technisch directeur van FC Twente. De zeventigjarige bestuurder uit Losser heeft de intentie om door te gaan, maar het is nog niet helemaal zeker of dit ook gaat gebeuren.

Begin januari liet Streuer al weten dat hij een langer verblijf ziet zitten, mits ook hoofdtrainer Ron Jans aanblijft. Maandagavond overlegt de raad van commissarissen, zonder Streuer. "Ik heb mijn verhaal al gedaan. Ze weten dat ik wil doorgaan. En dat ik Jans wil behouden", wordt de TD geciteerd door RTV Oost. De beslissing over Jans lijkt ook doorslaggevend te zijn voor de toekomst van Streuer, die waarschijnlijk stopt als de RvC niet zijn zegen geeft.

Streuer ging eerder in gesprek met De Telegraaf al in op de besprekingen over zijn toekomst. Hij wees op de ontwikkeling die FC Twente had doorgemaakt, in de anderhalf jaar na zijn komst en die van Jans. "Toen was de club helemaal nergens, had FC Twente alleen acht spelers. Ik ben tevreden over de technische staf en onder mij zal dat niet veranderen. En als de club dat wel wil, dan moet ik mijn conclusies trekken", waarschuwde hij alvast. "Ik denk dat de intentie er ook absoluut is om met ons beiden door te gaan, maar we moeten wel bespreken wat de plannen exact gaan zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s