Flemming krijgt weer nul op rekest van Fortuna: 'Mijn mening doet er niet toe'

Flemming krijgt weer nul op rekest van Fortuna: 'Mijn mening doet er niet toe'

17-01-2022 17:51
58

Fortuna Sittard is van zins om Zian Flemming bij de club te houden en dat vindt de aanvallende middenvelder jammer. Met Millwall is er een club uit het Championship geïnteresseerd.

Dat is niet de eerste keer, want afgelopen zomer meldde Nottingham Forest zich ook al bij Fortuna. Ook toen mocht de 23-jarige Flemming niet weg. "Het Championship is een mooie stap voor mij, dat was het afgelopen zomer ook met Nottingham Forest", zegt de hoofdrolspeler zelf tegen ESPN. "Toen heb ik eerlijk aangegeven dat ik daar naartoe wilde. Millwall is ook een mooie optie. Maar je weet hoe het afgelopen zomer is gegaan. Mijn mening doet er niet echt toe."

Flemming ligt tot medio 2024 vast in Limburg en in die verbintenis is geen gelimiteerde transfersom opgenomen. Fortuna kan dus vragen wat het wil en daar is Ben Rienstra, captain van de Sittardse formatie, blij mee. "Hij blijft hier, daar gaan we allemaal voor liggen", zei hij na afloop van de wedstrijd tegen AZ (1-2). "De selectie is al niet zo breed en voorin hebben we jongens nodig die goals maken en het iedereen lastig kunnen maken. Flemming is er zo één."