KNVB maakt scheidsrechtersaanstelling voor topper tussen PSV en Ajax bekend

KNVB maakt scheidsrechtersaanstelling voor topper tussen PSV en Ajax bekend

Danny Makkelie is aangesteld om de topper tussen PSV en Ajax van zondagmiddag in goede banen te leiden. De leidsman uit Dordrecht, die na het stoppen van Björn Kuipers wordt gezien als de beste arbiter van Nederland, wordt ondersteund door zijn vaste grensrechters.

Jeroen Manschot zal fungeren als vierde official en kan dus te maken krijgen met Erik ten Hag en Roger Schmidt, de twee trainers die zondag langs de lijn zullen staan. Rob Dieperink is de VAR en zal alle wedstrijdbeelden vanuit Zeist minutieus in de gaten houden. De ontmoeting tussen de nummer één en twee van Nederland begint om 14.30 uur en staat in het teken van de koppositie. Ajax moet winnen om die over te nemen van PSV.

Ondertussen krijgt Feyenoord in Nijmegen te maken met Pol van Boekel. De Limburger zal in het Goffertstadion voor het begin van de uitwedstrijd tegen NEC fluiten. AZ zal in hun thuisduel met SC Cambuur gefloten worden door Bas Nijhuis, die afgelopen weekend nog bij FC Groningen tegen PSV de eindverantwoordelijke was.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s