Jong Ajax breidt ongeslagen serie verder uit en neemt derde plaats weer over

17-01-2022 22:35
40

Jong Ajax heeft de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie weer overgenomen. De Amsterdamse talenten wonnen met 2-1 van FC Den Bosch en dat betekent de dertiende wedstrijd op rij zonder nederlaag in de competitie.

Jong Ajax - FC Den Bosch 2-1
Met een overwinning op Den Bosch zou Jong Ajax weer derde komen te staan en in punten gelijk komen met Excelsior, dat tweede staat. Door een goal van Christian Rasmussen na 24 minuten kwamen de talentvolle Ajacieden op het goede spoor, maar in de tweede helft dacht Sebastiaan van Bakel met de 1-1 voor een stuntje te zorgen. Drie minuten voor tijd bepaalde Ar'jany Martha anders: 2-1.

FC Dordrecht - Jong AZ 2-0
FC Dordrecht is hard op weg om de laatste plaats in de competitie over te doen aan Almere City. Door een 1-0 zege op Jong AZ komen de Schapenkoppen namelijk in punten gelijk met de Flevolanders en scheidt alleen het doelsaldo Dordrecht nog van het overdoen van de rode lantaarn. Anouar El Azzouzi en Stijn Meijer scoorden aan de Krommedijk.