'Meulensteen wil naar Willem II en wijst halsstarrig RKC op mondelinge afspraken'

'Meulensteen wil naar Willem II en wijst halsstarrig RKC op mondelinge afspraken'

17-01-2022 23:27
55

Melle Meulensteen is niet te spreken over de handelswijze van RKC Waalwijk. De captain van de Geelblauwen wil graag naar Willem II, dat al een bod uitbracht, maar daar steekt RKC een stokje voor.

Meulensteen heeft nog een contract tot medio 2024 in Waalwijk en dus vraagt RKC een hoog bedrag voor zijn centrale verdediger. Daar is het kamp rond de stopper het niet mee eens, zo schrijft De Telegraaf. Zij beroepen zich op mondelinge afspraken met de club.

Toen Meulensteen voor het laatst zijn contract verlengde, werd hem namelijk verteld dat de Waalwijkers zouden meewerken als er een mooie club zou komen waar de bij Manchester United opgeleide verdediger naartoe zou willen gaan om zich te kunnen verbeteren. Meulensteen en zijn entourage vinden dat nu het geval, maar RKC wil niet in zee met streekgenoot Willem II.

Er zijn al twee Tilburgse aanbiedingen van tafel geveegd en voorlopig zal er ook niet verder gepraat worden. Binnenkort zullen Meulensteen en RKC wél om tafel gaan om de mondelinge afspraken nogmaals de revue te laten passeren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie