Update: ex-Ajacied Younes vindt snel nieuwe club en gaat aan de slag in zandbak

Update: ex-Ajacied Younes vindt snel nieuwe club en gaat aan de slag in zandbak

23 januari - 14:54 Laatste update: 14:50
Bundesliga 23 Reacties

Het huwelijk tussen Amin Younes en Eintracht Frankfurt is voortijdig gestrand. De Duitse oud-Ajacied was in zijn eerste seizoen nog een vaste waarde, maar speelde in augustus zijn laatste wedstrijd namens Die Adlerträger en is nu teruggestuurd naar Napoli.

Younes werd in 2020 voor twee seizoenen gehuurd van Napoli en kwam vorig seizoen tot 27 officiële wedstrijden namens Eintracht Frankfurt. In augustus speelde hij ruim een half uur in het verloren bekerduel met Waldhof Mannheim en zat hij op de bank tegen Borussia Dortmund, maar daarna werd al snel duidelijk dat hij zijn langste tijd had gehad in Frankfurt. Younes werd in september al 'freigestellt' van zijn trainingsverplichtingen en is ook niet ingeschreven voor de Europa League.

Het huurcontract van de achtvoudig Duits international is nu ontbonden en Younes keert terug naar Napoli, waar hij nog anderhalf jaar vastligt. Het lijkt er echter op dat hij daar ook spoedig gaat vertrekken: Younes werd onlangs al in verband gebracht met een transfer naar Saudi-Arabië.

Update: Amin Younes heeft zijn transfer naar Al Ettifaq afgerond. De voormalig Ajax-aanvaller werd deze week door Eintracht Frankfurt teruggestuurd naar Napoli na een ongelukkige huurperiode bij de club. Younes speelde vanaf eind augustus geen minuut meer voor Frankfurt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s