Meulensteen kan gevoelige transfer naar Willem II maken: 'Ik heb maar één optie'

Meulensteen kan gevoelige transfer naar Willem II maken: 'Ik heb maar één optie'

19-01-2022 13:13
31

Melle Meulensteen heeft gereageerd op de Brabantse transfersoap waarin hij de hoofdrol speelt. Willem II wil de aanvoerder van buurman RKC Waalwijk graag overnemen en is bereid om daar ver voor te gaan, maar RKC houdt hem voorlopig aan zijn contract.

Meulensteen ligt nog tot 2024 vast, richt zich naar eigen zeggen volledig op RKC zolang hij er nog speelt, maar wil wel graag de stap maken. "Ik vind het wel een stap vooruit. Als je naar de geschiedenis kijkt en dan met name de stappen die spelers daarna hebben gemaakt", laat hij aan De Telegraaf weten over een mogelijke verhuizing naar de Tricolores. "Je moet naar je opties kijken. Ik heb er op dit maar moment maar één. In de coronamarkt zijn er niet zoveel clubs, die zo’n bedrag betalen."

De centrale verdediger baalt er echter flink van dat de clubs er vooralsnog niet uitkomen. "Ik ben helemaal klaar met alles eromheen. Al die gesprekken en zo. Dat maakt voetbal niet leuk", laat hij weten. "Het is aan de clubs. Ik heb gezegd hoe ik erin sta. Ik heb mezelf er van afgesloten nu. Als ze eruit komen, komen ze eruit. Maar er zijn nog veel dingen die moeten gebeuren."

Nummer veertien RKC staat sinds het vorige Eredivisie-weekend één punt boven nummer vijftien Willem II. De ploeg van Joseph Oosting schakelde de buren bovendien uit in de KNVB Beker: dinsdagavond bereikte RKC ten koste van ADO Den Haag ook de kwartfinale.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie