'Arsenal krijgt Aubameyang-aanbod binnen: verlies van 55 miljoen euro dreigt'

'Arsenal krijgt Aubameyang-aanbod binnen: verlies van 55 miljoen euro dreigt'

19 januari - 17:36
33

Tussen Arsenal en Pierre-Emerick Aubameyang komt het vermoedelijk niet meer goed. De club kan de Gabonees deze maand nog kwijtraken aan Al-Nassr, dat hem wil huren.

Dat meldt The Telegraph. Aubameyang speelde op 6 december voor het laatst een wedstrijd voor Arsenal, waarna hij mot kreeg met manager Mikel Arteta. Volgens Arteta heeft Aubameyang zich niet aan de regels gehouden en dat zou niet de eerste keer zijn. Het huwelijk tussen club en speler lijkt voorbij.

Al-Nassr wil Aubameyang nu ophalen bij Arsenal en heeft een huurvoorstel met optie tot koop van 7,8 miljoen euro neergelegd. Mocht Arsenal accepteren, dan betekent dat een verlies van ongeveer 55 miljoen euro, het bedrag dat Borussia Dortmund in januari 2018 voor hem kreeg. Arsenal overweegt het aanbod en is bij een akkoord wel van het salaris van Aubameyang af. De speler verdient naar verluidt ongeveer 300.000 euro per week.

Aubameyang (32) heeft bij Arsenal in 115 Premier League-wedstrijden 58 doelpunten gemaakt. Hij ligt nog tot 2023 vast bij de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie