Rangnick wil Pogba blijven opstellen en ziet opmerkelijke motivatie voor Fransman

Rangnick wil Pogba blijven opstellen en ziet opmerkelijke motivatie voor Fransman

19 januari - 18:34 Laatste update: 18:45
Premier League 28 Reacties

Paul Pogba stevent af op een transfervrij vertrek bij Manchester United, maar manager Ralf Rangnick zal hem blijven opstellen. Zelfs als de 28-jarige middenvelder zijn motivatie haalt uit een aankomende transfer.

Pogba is op de weg terug na een blessure en Rangnick verwelkomt hem met open armen, ondanks zijn aflopende contract. "Mijn contract loopt ook af in de zomer", haalt de Duitser aan in gesprek met de BBC. "We hebben hetzelfde doel, dezelfde ambitie om zo succesvol mogelijk te zijn in de komende drie of vier maanden. Het maakt niet uit dat een speler een aflopend contract heeft, het gaat erom of hij nog onderdeel wil zijn van het team. Is hij nog betrokken?"

Rangnick verwacht geen problemen met de 89-voudig international van Frankrijk. "Paul wil laten zien wat voor een speler hij kan zijn. Zelfs als het alleen maar is om ergens anders een contract te verdienen, zal hij zeer gemotiveerd zijn. Waarom zou ik hem dan niet opstellen?" 

Pogba wordt in Britse media met name in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Zijn oude club Juventus en Paris Saint-Germain zouden de andere opties zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s