Eindhovens Dagblad: Ihattaren deed poging om terug te keren bij PSV

Eindhovens Dagblad: Ihattaren deed poging om terug te keren bij PSV

20-01-2022 16:35
86

Mohamed Ihattaren heeft een poging gedaan om terug te komen bij PSV. Althans, dat meldt het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt zag PSV daar weinig in. Ihattaren is nu op weg naar Ajax.

Ihattaren loste zijn belofte niet in en vertrok naar Juventus, dat hem doorverhuurde aan Sampdoria, dat blij is dat Ihattaren weg is. Volgens het ED heeft de speler geprobeerd om terug te keren bij PSV. De Eindhovense club zag daar niets in en volgens de krant ontkent PSV dat er in de afgelopen dagen contact is geweest met het kamp-Ihattaren.

Volgens eerdere berichten is Ajax bezig om Ihattaren voor langere tijd te huren van Juventus, maar het ED sluit niet uit dat de Amsterdamse club hem permanent overneemt. Zeker lijkt dat FC Utrecht in dit verhaal geen rol meer speelt. De club was lange tijd bezig met Ihattaren, maar grijpt nu mis.

Toen bekend werd dat Ajax interesse had, werd Utrecht in de wachtkamer gezet. Mogelijk worden er donderdag al knopen doorgehakt. Juventus heeft Ihattaren nog tot 2024 onder contract staan.