Ten Hag niet blij met vragen over Ihattaren: 'Dat snap ik eigenlijk niet'

Ten Hag niet blij met vragen over Ihattaren: 'Dat snap ik eigenlijk niet'

20-01-2022 20:57
61

Ajax-trainer Erik ten Hag weigert om inhoudelijk te reageren op de geruchten rondom Mohamed Ihattaren. Volgens de laatste berichten staat de linkspoot voor een overstap naar de landskampioen.

Het lijkt erop dat Ajax Ihattaren voor anderhalf jaar gaat huren, met een optie tot koop. Voor de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis krijgt Ten Hag daar vragen over. "Dat snap ik eigenlijk niet, want we zijn hier voor de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis", begint de coach stellig na de eerste Ihattaren-vraag van ESPN-verslaggever Fresia Cousiño Arias.

"Wat ik over Ihattaren kan zeggen? Niks, laten we het over Excelsior Maassluis hebben Fresia", gaat Ten Hag verder. "Dit is mijn enige antwoord ja, honderd procent. Wij praten nooit over transfers. Er zijn zoveel spelers die op dit moment in verband worden gebracht met ons, net als dat veel  spelers van ons op dit moment in de belangstelling staan. Als we iets te melden hebben, dan doen we dat. Laten we het over de wedstrijd hebben, want ik kan er toch niks over zeggen."

Vervolgens waagt Cousiño Arias nog een laatste poging: wat ziet Ten Hag in Ihattaren? "Je kunt het blijven proberen, maar het heeft geen zin", countert de Ajax-coach. "Ik kan er namelijk niets over zeggen. Als hij een speler van Ajax is, kun je me er alles over vragen. Zo ver is het niet."