Gakpo over aanstaande Ajax-move Ihattaren: 'Jammer, maar hij moet zelf kiezen'

Gakpo over aanstaande Ajax-move Ihattaren: 'Jammer, maar hij moet zelf kiezen'

20-01-2022 21:58
60

Ook Cody Gakpo heeft kort gereageerd op de aanstaande transfer van Mohamed Ihattaren. Gakpo noemt het 'jammer' dat zijn oude teamgenoot op weg is naar Ajax, al gunt de buitenspeler van PSV het Ihattaren ook om weer aan spelen toe te komen.

Ihattaren is naar verluidt dicht bij een overstap naar Ajax, terwijl hij in de voorbereiding op dit seizoen nog onder contract stond bij PSV. Heeft Gakpo contact gehad met Ihattaren na het nieuws over de transfer? "Nee, geen contact met Mo", antwoordt eerstgenoemde bij ESPN. "Ik hoop dat het goed met hem gaat."

"Ik hoop persoonlijk gewoon dat hij weer lekker aan het voetballen komt", gaat Gakpo verder over Ihattaren. "Het is dan jammer als hij naar onze concurrent gaat, maar dat zijn de keuzes die hij zelf moet maken."

Gakpo kent Ihattaren goed. De twee speelden zowel in de jeugd van PSV als in het eerste elftal samen en waren bevriend. Als PSV en Ajax zondagmiddag tegenover elkaar staan, zal Ihattaren in ieder geval nog niet van de partij zijn. De topper staat om 14.30 uur op de rol.