Zahavi vertelt over PSV-toekomst: 'Alles kan gebeuren, maar je zag me op het veld'

Zahavi vertelt over PSV-toekomst: 'Alles kan gebeuren, maar je zag me op het veld'

20-01-2022 23:31
25

Het gaat weer goed met Eran Zahavi, zo vertelt hij na zijn rentree bij PSV. Er gingen wat geruchten over een PSV-exit van de spits, maar Zahavi trekt zich daar niets van aan.

In het bekerduel met Telstar (1-1) maakte Zahavi zijn rentree na maanden aan blessureleed. Daar is de Israëliër tevreden mee. "Alles is oké. Het belangrijkste is dat ik vandaag weer terug was en kon spelen", vertelt hij voor de camera van ESPN. "Ik ben daar erg blij mee, dit was een belangrijke dag voor me. Alles gaat de goede kant op. Ik heb twee maanden gerevalideerd en erg hard gewerkt om zo snel mogelijk terug te komen op het veld."

Toen Zahavi revalideerde in Israël, werd er voor een tweede keer bij hem thuis ingebroken. Er gingen toen geruchten dat Zahavi niet meer voor PSV wilde spelen, maar dat werd al snel ontkracht. "Geruchten zullen er altijd zijn, die heb ik geen controle over", is de routinier duidelijk. "Ik heb alleen controle over mezelf en de dingen die ik moet doen. De geruchten laat ik aan de media."

Trainer Roger Schmidt zei dat Zahavi het seizoen af zal maken bij PSV. Is dat ook zo? "Alles kan gebeuren in het voetbal, maar je hebt me op het veld gezien vandaag", antwoordt Zahavi. "Alles is dus normaal."