Heracles-directeur: 'Met de wetenschap van nu, was beslissing helemaal verkeerd'

Heracles-directeur: 'Met de wetenschap van nu, was beslissing helemaal verkeerd'

Volgens TC/Tubantia is het duidelijk dat Rai Vloet niet meer terugkeert bij Heracles Almelo. De club heeft hem geschorst vanwege het auto-ongeluk, waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam. Naar verluidt loog Vloet over de omstandigheden rond het ongeluk.

Vloet verklaarde dat hij twee glazen alcohol had gedronken en 130 kilometer per uur reed, deze week werd echter duidelijk dat hij veel meer dronk en ook veel harder reed. Daardoor heeft Heracles besloten Vloet te schorsen. Dat Vloet niet ontslagen is, heeft een juridische reden.

Algemeen directeur Rob Toussaint laat aan Tubantia weten dat Heracles anders gehandeld zou hebben wanneer het meteen over de juiste informatie beschikte. "Hadden we geweten hoe het echt zat, dan waren er heel andere keuzes gemaakt. Met de wetenschap van nu, was de beslissing helemaal verkeerd."

Heracles heeft bakken kritiek gekregen omdat het Vloet in liet vallen. "We hebben alles afgewogen, zijn alle scenario's langs gegaan, maar op basis van de informatie die we hadden, dachten we dat we de juiste keuze maakten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s