Concrete interesse in Strand Larsen: 'Het was duidelijk, Italiaanse club'

Concrete interesse in Strand Larsen: 'Het was duidelijk, Italiaanse club'

23 januari - 10:15 Laatste update: 23:11
Eredivisie 21 Reacties

Jörgen Strand Larsen maakt het seizoen af bij FC Groningen. De spits stond in de concrete interesse van het Italiaanse Genoa, maar hij wil het seizoen afmaken in de Eredivisie.

"Er waren wat geruchten inderdaad, het was ook best concreet", begint Strand Larsen voor de camera van ESPN na de 1-3 overwinning op Vitesse. "Om eerlijk te zijn: ik ga hier blijven tot de zomer, ik wil het seizoen afmaken. Je kan het nooit beloven in het voetbal, maar ik ben met mijn hoofd bij Groningen."

De interesse kwam vanuit Italiaanse hoek. "Het was duidelijk, het was een Italiaanse club. Het team? Dat kan je zelf wel uitzoeken", lacht Strand Larsen, die uiteindelijk aangeeft dat het om Genoa ging. "Het was mijn beslissing. Ik heb het hier naar mijn zin, we gaan het seizoen goed afmaken. Ik heb nog veel te laten zien. Vorig jaar maakte ik negen doelpunten, dat gaan er dit seizoen meer worden."

Dit seizoen wil Strand Larsen er meer in het netje leggen dan negen. Hij heeft een getal in gedachten, maar dat wil hij niet verklappen voor de camera. "Dat ga ik niet vertellen, want dan jinx ik het", zo sluit hij lachend af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s