Volle tribunes in Goffert in zicht: 'Zou wat zijn, in kwartfinale van de beker'

Volle tribunes in Goffert in zicht: 'Zou wat zijn, in kwartfinale van de beker'

23 januari - 11:21 Laatste update: 11:35
Eredivisie 17 Reacties

NEC hoopt in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen Go Ahead Eagles voor een volle Goffert te kunnen spelen. Zoals alles er nu uitziet, kan het stadion dan geopend worden voor publiek na het instorten van het uitvak tegen Vitesse.

Algemeen directeur Wilco van Schaik is tevreden dat de werkzaamheden goed verlopen. Mocht corona het toestaan, dan kunnen er naar alle waarschijnlijkheid tegen Go Ahead begin februari weer supporters in het stadion aanwezig zijn. "We hebben vrijdag nog een gesprek gehad. Zoals het er nu naar uitziet, gaan we er alles aan doen om de bekerwedstrijd De Goffert volledig gevuld te krijgen. Wanneer corona het toestaat", vertelt Van Schaik in gesprek met ESPN.

Er worden strips geplaats in de tribunes van het NEC-stadion, waardoor alles verstevigd wordt. "Het is een apart proces. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we tegen Go Ahead onze supporters ontvangen. Dat zou echt wat zijn, in de kwartfinale van de beker. Het is misschien wel historisch, wanneer dit (zondag tegen Feyenoord, red.) de laatste keer is zonder publiek. Als corona maar weg is. Dan is het dubbel feest dat we in de kwartfinale het stadion weer kunnen openen voor publiek."

De kwartfinale van de beker tegen Go Ahead wordt op 8, 9 of 10 februari gespeeld. Van Schaik geeft wel aan dat het belangrijk is voor de toekomst van NEC om een nieuw stadion te gaan bouwen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s