Update: politie in Eindhoven houdt grote groep supporters aan voor PSV - Ajax

Update: politie in Eindhoven houdt grote groep supporters aan voor PSV - Ajax

23 januari - 13:20 Laatste update: 14:40
Eredivisie 62 Reacties

De omgeving rond het Philips Stadion is in de aanloop naar PSV - Ajax hermetisch afgesloten. Ook is er massaal politie op de been. Supporters zijn door de coronamaatregelen niet welkom.

"We hebben signalen gekregen dat supporters van beide clubs de spelers bij aankomst een hart onder de riem willen steken. Dat willen we niet gezien de coronamaatregelen. De omgeving rond het stadion wordt daarom uit voorzorg leeggeveegd", laat een politiewoordvoerder weten aan Omroep Brabant.

Alleen de toegangsweg waar de spelersbussen van PSV en Ajax doorheen rijden blijft toegankelijk. Verder blijft de omgeving rond het Philips Stadion voor, tijdens en na de wedstrijd verboden terrein. De nummers één en twee van de Eredivisie trappen om 14.30 uur af. Het is vermoedelijk één van de laatste Eredivisie-wedstrijden zonder publiek in de stadions, al moet dat nog bekrachtigd worden door het kabinet.

Update: in de aanloop naar PSV - Ajax heeft de politie een grote groep supporters aangehouden, meldt het Eindhovens Dagblad. Het gaat om ongeveer vijftig man. Mensen die in de buurt van het Philips Stadion komen, worden tegengehouden door politiebusjes en agenten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mike (@mike_verweij)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s