Concrete interesse in twee PSV-steunpilaren, De Jong wil vertrek voorkomen

Concrete interesse in twee PSV-steunpilaren, De Jong wil vertrek voorkomen

23 januari - 13:44 Laatste update: 13:50
Eredivisie 39 Reacties

Voor PSV-steunpilaren Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré is concrete belangstelling, zo erkent John de Jong. De directeur voetbalzaken is echter niet happig op een vertrek van het duo en verwacht dat ze in januari in Eindhoven blijven.

Sangaré neemt momenteel met Ivoorkust deel aan de Afrika Cup. "Mijn wens is dat hij 26 januari uitgeschakeld wordt en het eerste vliegtuig richting Eindhoven neemt, al mag ik dat niet zeggen", lacht De Jong bij ESPN. "Ik ga ervan uit dat hij tergkomt. Ik merk in de markt wel dat er veel interesse is voor hem. En niet alleen voor hem. Er zijn een aantal spelers die nadrukkelijk in de belangstelling staan, waaronder Cody Gakpo en Sangaré. Dat zijn wel spelers waar de markt naar kijkt."

PSV probeert het contract van Gakpo te verlengen. De huidige verbintenis van de aanvaller loopt nog tot medio 2025. "Al vrij snel in de window was er interesse in hem. Hij maakte natuurlijk zijn debuut in het Nederlands elftal. Hij speelde daar goed, hij speelde hier goed. Toen kreeg ik al in de gaten dat er veel om hem heen speelde. Ik ben wel in gesprek met zijn management. Hij is heel belangrijk voor ons. We willen hem graag houden, en zeker deze window."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s