'Dembélé komt niet opdagen: niemand bij Barcelona gelooft smoes'

'Dembélé komt niet opdagen: niemand bij Barcelona gelooft smoes'

23 januari - 14:32
27

Aan de soap rond Ousmane Dembélé is zondag een nieuw hoofdstuk toegevoegd. De Fransman is met een vermeende smoes niet komen opdagen voor de uitwedstrijd tegen Alavés.

De spelers van Barcelona werden zich zondagochtend op de club verwacht om af te reizen naar Vitoria-Gasteiz voor het competitieduel met Alavés. Dembélé was nergens te bekennen. De Fransman meldde zich af met 'maagproblemen', wat ook werd gemeld op de officiële kanalen van Barça. Maar volgens Spaanse media gelooft niemand hem. De clubleiding overweegt Dembélé nu een sanctie op te leggen.

De laatste dagen is er weer veel te doen om Dembélé. De 24-jarige aanvaller heeft zijn aflopende contract nog altijd niet verlengd, omdat hij zich financieel ondergewaardeerd voelt. Hij - en zijn zaakwaarnemer - wil alleen bijtekenen in ruil voor een exorbitant salaris. Barcelona kan niet aan zijn eisen voldoen, waarop trainer Xavi hem voor de wedstrijd tegen Athletic Bilbao (3-2 verlies) buiten de wedstrijdselectie hield. Toen kwam Dembélé overigens wel opdagen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie