1908: Feyenoord komt in zoektocht naar breedteversterking uit bij Hendrix

1908: Feyenoord komt in zoektocht naar breedteversterking uit bij Hendrix

23 januari - 15:43 Laatste update: 15:50
Eredivisie 85 Reacties

Jorrit Hendrix staat in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdamse club is op zoek naar een versterking voor de breedte en hoopt de voormalig PSV-middenvelder voor anderhalf seizoen te huren.

Dat meldt 1908. Hendrix vertrok vorig jaar naar Spartak Moskou, maar zit daar voornamelijk op de bank. De 26-jarige middenvelder mag vertrekken en Feyenoord hoopt hem voor anderhalf jaar naar De Kuip te halen. De clubs zitten nog in de oriënterende fase, er is nog niets definitief. Feyenoord ziet in hem een uitstekende versterking voor de breedte.

PSV ontving ongeveer 500.000 euro voor Hendrix, die tot op heden acht wedstrijden speelde in de Russische competitie. Het net wist hij niet te vinden en een assist heeft hij ook nog niet achter zijn naam. Voor zijn transfer naar Rusland kwam Hendrix tot 239 officiële wedstrijden voor PSV.

De middenvelder werd onlangs nog gelinkt aan een vertrek naar de Major League Soccer, maar daar had Hendrix zelf geen zin in. De niet bij naam genoemde club wilde 800.000 euro op tafel leggen voor de Nederlander, maar die wees het aanbod af. Het contract van Hendrix in Moskou loopt nog door tot de zomer van 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s