Ten Hag scherp tegen ESPN-verslaggever: 'Je zit aan directietafel in Amsterdam?'

Ten Hag scherp tegen ESPN-verslaggever: 'Je zit aan directietafel in Amsterdam?'

Erik ten Hag was na afloop van PSV-Ajax enigszins geïrriteerd. De oefenmeester kreeg vragen over de interesse van FC Barcelona in Nicolás Tagliafico, maar had weinig zin om daar diep op in te gaan.

Vlak voor de clash tussen PSV en Ajax kwam naar buiten dat Barça Tagliafico wil huren van Ajax. Daar weet Ten Hag niets van. "Je zit aan de directietafel in Amsterdam?", vraagt de Ajax-trainer aan ESPN-verslaggever Vincent Schildkamp. "Nee, ik weet het niet. Als het zo was, zou ik het weten. Ik ben er niet van op de hoogte. Als zulke dingen bij Ajax gebeuren, informeert Marc Overmars mij meteen."

Wat gebeurt er als Barça zich wél meldt in Amsterdam? "Laten we hier nou mee ophouden, met als en indien", is Ten Hag duidelijk, waarna hij zich weer tot Schildkamp richt. "Heb je niet wat anders te doen? Ik heb andere thema's te behandelen."

Het is geen geheim dat Tagliafico graag wil vertrekken bij Ajax. De Argentijn speelt nu al vier jaar in Amsterdam en is dit seizoen op een zijspoor beland. Eerder deze weeg liet Ten Hag echter weten dat hij wil 'vechten' om Tagliafico voor Ajax te behouden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s