Feyenoord grijpt mis: 'Dat lijkt me van de baan, ik verwacht het niet meer'

Feyenoord grijpt mis: 'Dat lijkt me van de baan, ik verwacht het niet meer'

Arne Slot rekent niet meer op Riechedly Bazoer. De uitblinker van Vitesse werd nadrukkelijk aan Feyenoord gelinkt, maar de transfer is vrijwel zeker van de baan. Slot blijft wel hopen op een nieuwe middenvelder in De Kuip.

Slot hoopt op een 'extra optie' voor het middenveld, liet hij na de zege op NEC (1-4) weten. Joey Veerman koos voor PSV en Bazoer kwam vooralsnog niet. "Ik denk dat Bazoer wel van de baan is", zegt Slot op de persconferentie. Wel houdt hij hoop. "In Rotterdam moet je nooit nooit zeggen. Er kan vanuit het niets een investeerder langskomen, maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet meer."

Een nieuwe middenvelder blijft hoe dan ook zeer welkom. "We hebben in de zomer heel veel spelers weg laten gaan en maar een beperkt aantal spelers teruggehaald. We hebben nu weer meer spelers weg laten gaan dan teruggehaald, dus ik denk dat het wel wenselijk is om er nog een speler bij te krijgen. Dat moet dan wel een speler zijn waarvan we vinden dat we er echt iets aan hebben."

Feyenoord, Slot en technisch directeur Frank Arnesen zoeken een middenvelder met verdedigende kwaliteiten. "Voor die positie hebben we maar één speler die dat kan en dat is Fredrik Aursnes." Jorrit Hendrix schijnt in beeld te zijn om deze winter op huurbasis over te komen van Spartak Moskou. Feyenoord versterkte zich al met Cole Bassett en Patrik Walemark.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s