Vragen over Eriksen en Ihattaren na verlies Jong Ajax: Ik weet nog van niks

Vragen over Eriksen en Ihattaren na verlies Jong Ajax: "Ik weet nog van niks"

Christian Eriksen maakte deze week zijn opwachting op de training van Jong Ajax. John Heitinga, coach van de Amsterdamse talenten, vond het mooi, maar benadrukt dat het eenmalig was. Hij gaat ook in op vragen van Mohamed Ihattaren.

"Hij is welkom om mee te trainen, voor de jonge jongens is het natuurlijk mooi", zegt Heitinga voor de camera van NH. Het was eenmalig, benadrukt hij. "Christian wil weer spelen en hij heeft bij ons een keer meegetraind. Ik denk dat we allemaal weten wat een fantastische speler hij is."

Heitinga wordt ook gevraagd naar de situatie rond Ihattaren. De negentienjarige linkspoot lijkt op weg naar Ajax, dat hem in eerste instantie zou willen stallen bij de beloften "Ik weet nog van niks, dus het zijn voor mij ook nog geruchten", zegt Heitinga. "Ik kan er niks over zeggen."

Jong Ajax speelde zondag tegen Telstar gelijktijdig met Ajax 1, dat PSV trof. In Velsen-Zuid werd het 1-0 door een doelpunt van Rein Smit. Het was de eerste nederlaag voor Jong Ajax in veertien wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s