Arnesen bevestigt: Feyenoord maakt serieus werk van oud-PSV'er Hendrix

Arnesen bevestigt: Feyenoord maakt serieus werk van oud-PSV'er Hendrix

23 januari - 20:15 Laatste update: 20:25
Eredivisie 215 Reacties

Jorrit Hendrix moet de Feyenoord-gelederen inderdaad gaan versterken, bevestigt technisch directeur Frank Arnesen. Het gerucht over de oud-PSV'er uit Panningen deed eerder op de zondag de ronde.

Feyenoord hoopt Hendrix inclusief optie tot koop te huren van Spartak Moskou, bevestigt Arnesen tegenover het AD. De enkelvoudig Oranje-international ligt daar nog tot medio 2024 vast. Feyenoord hoopt met Hendrix weer meer opties op het middenveld te krijgen. "We hebben voor de positie verdedigend op het middenveld eigenlijk maar één speler die dat kan en dat is Fredrik Aursnes", aldus Arnesen, die eerder deze maand buitenspeler Patrik Walemark en aanvallende middenvelder Cole Bassett naar Rotterdam haalde.

De nummer drie van de Eredivisie maakte eerder deze maand jacht op Joey Veerman en Riechedly Bazoer: Veerman koos echter voor PSV en ook de komst van Bazoer is inmiddels zo goed als afgeketst. Arnesen houdt in verband met Hendrix nog een slag om de arm, maar de linksbenige middenvelder lijkt zelf wel geïnteresseerd in een transfer naar De Kuip.

Hendrix speelde bijna zijn hele leven voor PSV en kwam tussen 2013 en 2020 tot 239 wedstrijden namens de hoofdmacht. In januari 2021 verkaste hij naar Spartak Moskou, waarvoor hij in alle competities 22 keer in actie is gekomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s