Schmidt zet PSV-directie in de wachtkamer: 'We wachten op het juiste moment'

Schmidt zet PSV-directie in de wachtkamer: 'We wachten op het juiste moment'

24 januari - 07:19 Laatste update: 07:37
Eredivisie 84 Reacties

Roger Schmidt heeft nog altijd geen beslissing genomen over zijn toekomst. De Duitse oefenmeester loopt aan het einde van dit seizoen uit zijn contract en weet nog niet of hij openstaat voor een derde seizoen in Eindhoven.

Op de persconferentie na de verloren kraker tegen Ajax (1-2) stelde Schmidt dat hij 'gelukkig en trots' is om trainer van PSV te zijn. Hoewel technisch directeur John de Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands graag met de 54-jarige Duitser willen verlengen, is de hoofdrolspeler er zelf nog niet uit. "Ik heb geen haast. We wachten op het juiste moment om een beslissing te nemen."

Aan het eind van 2021 zou Schmidt in de winterstop met de clubleiding om tafel. Dit is ook gebeurd, maar er is nog geen sprake van witte rook. PSV wil hem dolgraag binnenboord houden. De Eindhovenaren zijn naar verluidt bereid om tot het einde van het voorjaar te wachten op de beslissing van Schmidt. Tot hij zijn besluit genomen heeft, gaan De Jong en Gerbrands niet met potentiële nieuwe trainers in gesprek. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s