'Ajax heeft toch signalen opgevangen dat Bergwijn mag vertrekken bij Tottenham'

'Ajax heeft toch signalen opgevangen dat Bergwijn mag vertrekken bij Tottenham'

24 januari - 18:33
149

Ajax gaat nog een ultieme poging wagen om Steven Bergwijn los te weken bij Tottenham Hotspur. Dat stelt Mike Verweij, clubwatcher namens De Telegraaf. Hij gaat er niet van uit dat de kans van de Amsterdammers op een transfer al verkeken is.

In de Voetbalpodcast van De Telegraaf stelt Verweij dat er nog wel wat van Ajax verwacht mag worden. "Ze gaan nog een ultieme poging wagen voor Bergwijn, denk ik", zo laat de journalist optekenen. "Ze hebben toch wel signalen bij Spurs opgevangen dat hij nog op de nominatie staat om te vertrekken. Het bod moet dan wel ruim over de twintig miljoen heen."

Om dat voor elkaar te krijgen, moet directeur voetbalzaken Marc Overmars tot overeenstemming komen met financieel directrice Susan Lenderink. Dat leek er lang niet van te komen. "Nu lijkt het er toch op dat Overmars zich een beetje uit de houdgreep van Lenderink aan het ontworstelen is. Het laatste woord hierover is nog niet gezegd."

Verweij meldde ook nog dat Ajax met drie scouts op een toernooi in Brazilië is om een groot talent te bekijken. "Dat schijnt om Giovanni van Palmeiras te gaan, maar die hadden ze een jaar geleden moeten halen. Toen was hij nog betaalbaar, maar nu zit de rest van de wereld daar ook achteraan. Dat is één van de grootste talenten van Brazilië."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie