Update: Hendrix in alle vroegte op vliegveld gespot door wakkere Feyenoord-fan

Update: Hendrix in alle vroegte op vliegveld gespot door wakkere Feyenoord-fan

26 januari - 09:13 Laatste update: 09:14
Eredivisie 258 Reacties

Feyenoord heeft Jorrit Hendrix zo goed als binnen. De 26-jarige middenvelder meldt zich nog deze week in Rotterdam, schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagavond.

De Rotterdammers zouden niet meer twijfelen aan de komst van Hendrix. De voormalig PSV'er verblijft momenteel nog met Spartak Moskou in Dubai, maar wordt spoedig in De Kuip verwacht. Hij komt op huurbasis over van de Russische club. Daarnaast heeft Feyenoord een optie tot koop bedongen, weet het AD. De hoogte daarvan is niet bekend.

De eenmalig Oranje-international moet trainer Arne Slot de broodnodige opties geven op het middenveld. Eerder greep Feyenoord onder meer naast de komst van Joey Veerman, Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj. Hendrix lijkt op 6 februari te kunnen debuteren voor Feyenoord, in de stadsderby tegen Sparta.

Hendrix wordt na Patrik Walemark en Cole Bassett de derde winterse versterking in De Kuip.

Update: Feyenoord gaat Jorrit Hendrix voor anderhalf seizoen huren van Spartak Moskou, weet de NOS. De Rotterdammers bedongen tevens een optie tot koop. De middenvelder ondergaat woensdag de medische keuring in Rotterdam, waarna hij zijn overstap zal afronden.

Hendrix verliet PSV een jaar geleden voor Spartak, maar daar belandde hij al snel op een zijspoor. Zijn contract in Rusland loopt medio 2024 af.

Update: Hendrix heeft weer voet op Nederlandse bodem gezet en is vroeg op de woensdag met een alerte Feyenoord-fan op de foto gegaan. Later op de dag volgt zijn medische keuring en als die geen problemen oplevert, mag hij zich de komende anderhalf jaar speler van Feyenoord noemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s