Update: Bielsa 'verpest' transfer, Summerville 'had wel oren naar transfer'

Update: Bielsa 'verpest' transfer, Summerville 'had wel oren naar transfer'

26 januari - 22:16 Laatste update: 22:09
2. Bundesliga (Duitsland) 22 Reacties

Crysencio Summerville lijkt een transfer naar de Tweede Bundesliga te kunnen maken. Duitse media melden dat Hamburger SV de Nederlander graag wil overnemen van Leeds United.

Eerder werd Summerville al gelinkt aan het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. Nu kan HSV aan het rijtje met geïnteresseerde clubs toegevoegd worden, melden BILD en het lokale Hamburger Abendblatt. Summerville zou de aanval van HSV moeten voorzien van creativiteit.

Het is niet duidelijk of de Duisters inzetten op een huurtransfer of een permanente overstap. De verwachting is in ieder geval dat Summerville meer speelminuten kan maken bij HSV. Tot dusver kwam de aanvaller tot vijf Premier League-duels voor Leeds.

Summerville is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord. In de zomer van 2020 besloot de jeugdinternational Rotterdam achter zich te laten voor een avontuur bij Leeds. In het seizoen daarvoor kwam Summerville al op huurbasis uit voor ADO Den Haag.

Update: Crysencio Summerville kan een vertrek naar Hamburger SV uit zijn hoofd zetten. De aanvaller wilde naar verluidt graag de overstap maken naar de Tweede Bundesliga, maar daar wil Leeds United-manager Marcelo Bielsa niets van weten, zo meldt BILD. Summerville speelde dit seizoen vijf wedstrijden mee bij Leeds en zat de laatste twee wedstrijden niet bij de selectie. Bielsa wil hem vanwege het grote aantal blessures van eerder dit seizoen echter niet laten gaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s