'Senesi voorlopig niet naar Sevilla: Spanjaarden verkopen nee aan Newcastle'

'Senesi voorlopig niet naar Sevilla: Spanjaarden verkopen nee aan Newcastle'

Newcastle United lijkt weer een tegenvaller te verwerken te krijgen op de transfermarkt. Volgens Fabrizio Romano heeft Sevilla besloten om Diego Carlos aan zijn contract te houden. Dat kan gevolgen hebben voor Feyenoord en Marcos Senesi.

De 28-jarige Braziliaanse mandekker kwam in beeld bij Newcastle, nadat Sven Botman van Lille niet haalbaar bleek. De Premier League-club lijkt echter ook van Sevilla nul op het rekest te krijgen, laat de transferexpert weten. Na lange onderhandelingen en twee afgeslagen voorstellen, heeft de nummer twee van La Liga niet langer de intentie om Carlos te laten gaan.

Romano meldt echter ook dat Newcastle nog niet wil opgeven. The Magpies wilden aanvankelijk niet verder gaan dan 35 miljoen euro, berichtte Sky Sports maandag. Volgens de Britse omroep bedroeg de vraagprijs van Sevilla 45 miljoen euro.

Technisch directeur Monchi van de Andalusiërs dekte zich alvast in tegen een mogelijk vertrek van Carlos door contact te zoeken met het management van Senesi. De Feyenoord-verdediger was in beeld als opvolger van de Braziliaan, zo meldde althans Estadio Deportivo.

De zoektocht van het ambitieuze Newcastle naar versterkingen verloopt moeizaam, zo lijkt het. De club zou nog wel mogen hopen op de komst van spelers als Mitchel Bakker, Jesse Lingard en Bruno Guimarães.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s