'Gakpo-interesse neemt toe: volgende Engelse club toont interesse in PSV'er'

'Gakpo-interesse neemt toe: volgende Engelse club toont interesse in PSV'er'

27-01-2022 00:20
187

Het lijstje geïnteresseerde clubs wordt steeds langer: naast Manchester City, Liverpool en Bayern München zou ook Arsenal zeer gecharmeerd zijn van Cody Gakpo. De PSV-aanvaller staat op het punt om zijn contract in Eindhoven te verlengen, maar een zomers vertrek lijkt reëel.

Het Eindhovens Dagblad meldt, aan de hand van 'collega's uit het buitenland', dat ook Arsenal als optie genoemd wordt voor Gakpo. Eerder toonden Liverpool, Manchester City en Bayern München al interesse. In de Engelse media wordt een bedrag van 29,9 miljoen euro genoemd, maar dat lijkt bij lange na niet genoeg om Gakpo weg te kapen uit het Philips Stadion.

Gakpo gaf na de met 1-2 verloren Eredivisie-topper tegen Ajax al aan dat hij op het punt staat om zijn contract te verlengen tot de zomer van 2026. "Dat gaat goedkomen, denk ik. Het is goed nieuws, maar nu heb ik er niets aan", zo baalde hij flink van de nederlaag tegen de Amsterdammers.

De PSV-aanvaller is zich zeer bewust van de interesse in zijn persoon, maar blijft afwachtend. "De clubs die iets willen zijn ook bij mij bekend, ik heb daar gesprekken over gehad met mijn zaakwaarnemer. Er zijn hele interessante clubs bij gekomen, maar wij moeten kijken naar wat de eerste stap is", zo vertelde hij eerder al.