'Radicale wending: Cruijff en Xavi horen dat Dembélé toch bij Barça wil blijven'

'Radicale wending: Cruijff en Xavi horen dat Dembélé toch bij Barça wil blijven'

27-01-2022 07:58
40

Het laatste woord over de toekomst van Ousmane Dembélé is nog niet gezegd. Zaakwaarnemer Moussa Sissoko heeft in een gesprek met Xavi en Jordi Cruijff benadrukt dat de 24-jarige aanvaller tóch bij FC Barcelona wil blijven.

Dat melden althans Mundo Deportivo en Diario SPORT. De Catalaanse sportkranten spreken van een 'radicale wending'. Dembélé wenste eerder alleen tegen een torenhoog salaris, van naar verluidt veertig miljoen euro per seizoen, te verlengen in Camp Nou. Barça besloot daarop de stekker uit de onderhandelingen te trekken en liet de Fransman weten dat hij nog deze maand moet vertrekken. Bovendien zou trainer Xavi geen beroep meer op hem doen.

Dembélé lijkt geschrokken van die ontwikkelingen, want zijn zaakwaarnemer meldde zich opnieuw bij de club. Sissoko zat om tafel met Xavi en Cruijff, die als adviseur van het bestuur optreedt. Technisch directeur Mateu Alemany kon vanwege corona niet aanwezig zijn. Barça kreeg te horen dat de buitenspeler het liefst wil blijven en de Catalanen zijn dan ook 'voorzichtig optimistisch' dat Dembélé zijn aflopende contract alsnog gaat verlengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie