Gakpo tekent bij, De Jong heeft duidelijke boodschap: 'Cody blijft in Eindhoven'

Gakpo tekent bij, De Jong heeft duidelijke boodschap: 'Cody blijft in Eindhoven'

Cody Gakpo heeft zijn contract bij PSV definitief tot medio 2026 verlengd. De nummer twee van de Eredivisie benadrukt daarnaast dat de buitenspeler de rest van dit seizoen in Eindhoven blijft.

Recent werd al duidelijk dat Gakpo zijn contract met één seizoen zou gaan verlengen bij PSV. Nu is het nieuws dus ook officieel. PSV meldt daarnaast dat Gakpo dit seizoen onderdeel van de selectie blijft. De Eintovenaar werd de laatste dagen gelinkt aan Manchester City, Liverpool, Bayern München en Arsenal. Die clubs zullen komende zomer pas aan kunnen kloppen bij PSV voor Gakpo.

In gesprek met de clubkanalen vertelt Gakpo dat hij blij is met de verlenging. "Ik heb dit seizoen een duidelijk doel voor ogen en dat is prijzen pakken met PSV", legt de Oranje-international uit. "Ik zal er alles aan doen om dat met het team, de club te bereiken. De waardering die ik hier voel is groot. Dat wil ik terugbetalen."

Technisch manager John de Jong is uiteraard ook happy met het contractnieuws. "Wij zijn vroeg in dit seizoen met elkaar om tafel gegaan om over Cody’s ontwikkeling en waarde voor PSV te praten. Zijn prestaties en status bij PSV en debuut in Oranje waren daar een directe aanleiding voor. De gesprekken brachten rust rond Cody’s positie tijdens deze transferperiode. We kunnen daardoor focus houden op het resultaat dat we dit seizoen voor ogen hebben. Cody blijft in Eindhoven om samen met PSV voor het kampioenschap te gaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s