Hendrix kijkt zijn ogen uit in De Kuip: 'Hier als PSV'er spelen, dat kan wel'

Hendrix kijkt zijn ogen uit in De Kuip: 'Hier als PSV'er spelen, dat kan wel'

27-01-2022 23:10
100

Jorrit Hendrix denkt dat het als jongen van PSV wel mogelijk is om bij Feyenoord te spelen. De verdedigende middenvelder, die door de Rotterdammers op huurbasis over is genomen van Spartak Moskou, kijkt uit naar spelen in een volle Kuip.

Feyenoord heeft de komende anderhalf jaar de beschikking over Hendrix en zou hem daarna ook kunnen kopen. In die achttien maanden hoopt de middenvelder zo vaak mogelijk in een uitverkochte Kuip te kunnen spelen. "Ik heb het altijd tegen me gehad, tot nu", zegt hij tegen De Telegraaf. "Het is eigenlijk altijd alleen maar een enorme motivatie geweest als ik in die volle Kuip mocht spelen. Daar kijk ik nu naar uit."

Dat hij zo enthousiast is over spelen in Rotterdam-Zuid, zou volgens Hendrix voor een rasechte PSV'er geen probleem moeten zijn. "Ik denk dat dat wel kan", zegt hij lachend. "Feyenoord heeft ook altijd een bepaalde indruk op mijn gemaakt wanneer we hier met PSV speelden. Onverklaarbaar dat we hier over het algemeen mindere resultaten halen, al zal het stadion zeker een aandeel hebben gehad."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie