'Heracles kan Burgzorg kwijt gaan raken: nadrukkelijke interesse uit Bundesliga'

'Heracles kan Burgzorg kwijt gaan raken: nadrukkelijke interesse uit Bundesliga'

Delano Burgzorg staat in de belangstelling van FSV Mainz. De vleugelaanvaller van Heracles Almelo zou deze transferperiode nog kunnen vertrekken.

Met dat nieuws komt RTV Oost donderdagavond op de proppen. Het regionale medium schrijft dat Heracles op zoek is naar doelpunten, ook omdat er met Burgzorg een lading aan treffers kunnen gaan vertrekken. Mainz zou de vleugelaanvaller 'nadrukkelijk volgen' en dus hangt een transfer in de lucht.

Het is niet duidelijk wat Burgzorg, die tot medio 2023 vastligt en waarop Heracles nog een optie van één jaar heeft, moet kosten. Bij Mainz kan de Amsterdammer ploeggenoot worden van Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius, hoewel eerstgenoemde in de belangstelling staat van Newcastle United.

Burgzorg brak door in het betaalde voetbal bij De Graafschap en verdiende daar een transfer naar Spezia. In Italië wilde het niet lukken voor de aanvaller, die na een half jaar alweer terugkeerde in Nederland en in Almelo tekende. Nu lonkt er dus opnieuw een buitenlands avontuur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s