Lang al na één helft gewisseld bij Club Brugge: 'Van hem verwacht je meer'

Lang al na één helft gewisseld bij Club Brugge: 'Van hem verwacht je meer'

28 januari - 10:10 Laatste update: 10:36
Jupiler Pro League 35 Reacties

Noa Lang kon in de eerste helft van Club Brugge - Union niet overtuigen. Trainer Alfred Schreuder haalde hem na 45 minuten dan ook van het veld en reageerde na afloop op de wissel.

"Onze eerste helft was niet goed genoeg", gaf Schreuder toe voor de camera van Eleven Sports. "In de rust hebben we onze problemen proberen te herstellen." Schreuder bracht Éder Balanta voor Lang. "Hij zorgde voor meer evenwicht. In de tweede helft ging het beter voor Club Brugge."

Schreuder was niet tevreden over de eerste helft van zijn ploeg. "We leken te onrustig. Dat kan ook met de tegenstander te maken hebben, maar ook onder druk moet je kunnen voetballen. De oplossing lag er wel, maar het kantelen ging niet goed. Na de rust kregen wij de betere kansen. De match had onze kant kunnen opvallen. Volgens mij hadden we ook een penalty moeten hebben."

De wissel Lang-Balanta kreeg ook aandacht in de Belgische kranten. 'Offensief bracht de wissel Lang-Balanta Club Brugge weinig bij, maar met Balanta voor de verdediging was het defensief iets beter. Balanta ging veel agressiever in de duels en veroverde zo geregeld de bal', schrijft Het Nieuwsblad. 'In de eerste helft had Club Brugge meer aanvallende spelers op het veld, maar toch kwamen ze er aanvallend minder uit. Ook omdat Lang onder zijn niveau bleef.'

'Van Dost en vooral Lang verwacht je meer dan ze gebracht hebben. Ze kwamen te weinig in beeld. Club kwam er ook niet uit op de flanken, waardoor Dost niet in stelling kon worden gebracht. Ook de opbouw van achteruit verliep moeilijk bij Club. Er was weinig beweging en er waren niet veel spelers aanspeelbaar.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s