'Ook AZ en Köln willen Steijn, teamgenoten Kishna en Verheydt eveneens in trek'

'Ook AZ en Köln willen Steijn, teamgenoten Kishna en Verheydt eveneens in trek'

Niet alleen FC Twente, maar ook AZ en 1. FC Köln hebben Sem Steijn op de korrel. Dat meldt Omroep West vrijdag. ADO Den Haag-teamgenoten Ricardo Kishna en Thomas Verheydt kunnen ook op interesse rekenen.

Donderdagavond werd al duidelijk dat Twente een oogje heeft op de zoon van Maurice Steijn. Nu voegt Omroep West de namen van AZ en Köln dus toe aan het rijtje van geïnteresseerden. Steijn zou 'op het lijstje' staan bij deze clubs, het is niet duidelijk hoe concreet de belangstelling precies is.

Steijn is niet de enige ADO-speler die opvalt bij andere clubs. Zou is er voor Kishna interesse vanuit het Midden Oosten en kloppen er ook meerdere clubs aan voor Verheydt. Of de twee aanvallers deze winter ook echt vertrekken uit de Hofstad, moet nog blijken.

Vooral Steijn en Verheydt zijn dit seizoen gewaardeerde krachten bij ADO. Kishna komt een stuk minder aan spelen toe, maar dat heeft vooral te maken met blessureleed. De contracten van Steijn en Kishna lopen deze zomer af, al heeft ADO bij eerstgenoemde wel een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Verheydt ligt nog tot medio 2024 vast in De Haag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s