FC Twente houdt 'interessante speler' in de gaten: 'Ook niet te duur'

FC Twente houdt 'interessante speler' in de gaten: 'Ook niet te duur'

29-01-2022 12:36 Laatste update: 13:17
10

Jan Streuer erkent de belangstelling voor Sem Steijn, speler van ADO Den Haag. Maar de technisch directeur van FC Twente denkt niet dat de middenvelder deze transferperiode al gaat komen. 

Deze week werd bekend dat Twente Steijn in de gaten houdt. "Dat soort spelers kennen we, het zijn vaak spelers voor een club als FC Twente: jong, winnaars met een goede mentaliteit. Hij doet het goed in de Keuken Kampioen Divisie, dus dat zou een kandidaat kunnen zijn", zegt Streuer bij De Oosttribune op RTV Oost.

Steijn is te betalen voor Twente. "Ze hebben vaak nog niet zo'n hoog salaris, dus hij is niet te duur. Dat zijn wellicht mogelijkheden, maar je moet niet meteen verwachten dat het basisspelers zijn. Daar moet je geduld mee hebben. Maar hij scoort makkelijk, komt veel in de zestien en heeft veel diepte. Het kan een interessante speler zijn, maar zover is het nog niet."

Mokotjo
Kamohelo Mokotjo arriveert binnenkort bij Twente. De middenvelder krijgt de kans zich te bewijzen. "Mokotjo wordt maandag gekeurd en dan kijken we hoe fit hij is. Hij traint mee en dan zien we wel of hij iets voor ons kan betekenen. Misschien helemaal niet, misschien heel veel. Als je dertig bent, moet je ook kunnen wat je op 27e kon. Als je maar fit bent", zegt Streuer.