Clubicoon VVV-Venlo neemt na acht jaar afscheid: transfer naar Almere City

Clubicoon VVV-Venlo neemt na acht jaar afscheid: transfer naar Almere City

29-01-2022 16:52
15

Nu officieel: Danny Post maakt de overstap van VVV-Venlo naar Almere City. Het aflopende contract van de 32-jarige Amsterdammer is door de club afgekocht. Post tekent in Almere voor 2,5 jaar.

De transfer diende zich al even aan en is nu door beide clubs bevestigd. "Al een aantal seizoenen volg ik vol interesse de ambities en plannen van Almere City FC, die passen bij een jonge gemeente van deze grootte", zegt Post op de clubsite van Almere City.

"Voor mijn gezin en mijzelf is het een terugkeer naar de regio waar wij vandaan komen. Na een periode van acht mooie jaren, bij een club waar ik lief en leed heb gedeeld, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik ben blij dat deze mij hier wordt geboden."

Technisch manager Teun Jacobs van Almere City is blij dat het gelukt is om Post op te halen bij VVV. "Wij denken dat een natuurlijke leider als Danny onze talentvolle selectie de benodigde impulsen gaat geven. We zetten de lijn door waarbij jeugd veel speelminuten gaat maken. Daarbij is het essentieel dat de talenten zich kunnen optrekken aan ervaren sterkhouders zoals Danny."