'Geen excuses meer voor Juventus, De Ligt is de beste verdediger ter wereld'

'Geen excuses meer voor Juventus, De Ligt is de beste verdediger ter wereld'

29-01-2022 17:54
54

Juventus toonde deze week zijn spierballen op de transfermarkt door Dusan Vlahovic over te nemen van Fiorentina. Volgens Christian Vieri kan La Vecchia Signora zich niet meer verschuilen, nadat twee jaar geleden al de buidel werd getrokken voor Matthijs de Ligt.

De oud-spits bespreekt bij BoboTV de dadendrang van Juve op de transfermarkt. "Andrea Agnelli (voorzitter, red.) wordt vaak bekritiseerd, maar twee jaar geleden heeft hij de beste verdediger ter wereld gehaald, De Ligt", prijst Vieri de oud-Ajacied. "Afgelopen jaar haalde hij ook Chiesa voor veel geld (40 miljoen euro, red.). En nu haalt hij Vlahovic, voor 70 miljoen euro. Dit zijn zeer sterke, jonge spelers die er klaar voor zijn."

Vieri meent dat Juventus nu niet meer met excuses kan aankomen, na een teleurstellende eerste seizoenshelft. "Laten we het niet meer hebben over de wedstrijden die we gezien hebben, dat was onacceptabel. Juventus kan niet twee of drie jaar wachten om weer om de Scudetto te strijden. Geen excuses meer."

Juventus liep vorig seizoen voor het eerst in negen jaar de Italiaanse titel mis door toedoen van Internazionale. Ook dit seizoen stelt de ploeg van trainer Massimiliano Allegri voorlopig teleur met een vijfde plek in de Serie A.