'Aanval FC Barcelona krijgt steeds meer vorm: Aubameyang op weg naar Camp Nou'

'Aanval FC Barcelona krijgt steeds meer vorm: Aubameyang op weg naar Camp Nou'

30-01-2022 15:16
99

De kans is groot dat Pierre Emerick-Aubameyang na 31 januari voor FC Barcelona speelt. De club is met Arsenal dicht bij een akkoord over het huren van de spits, meldt The Athletic. Helemaal rond is het echter nog niet.

Het salaris van Aubameyang is op dit moment nog het grootste struikelblok. De Gabonees verdient bij Arsenal rond de 420.000 euro per week. Het gaat er nog om wie wat gaat betalen. Volgens The Athletic hoeft Arsenal niet per se een huursom, maar wil het wel dat Barcelona zoveel mogelijk salaris overneemt. De verwachting is dat Barcelona geen optie tot koop op Aubameyang krijgt.

Het huwelijk tussen Arsenal en Aubameyang is zo goed als voorbij, nadat de spits in onmin leeft met manager Mikel Arteta. Het leek er lang op dat een Aubameyang-transfer afhankelijk was van Álvaro Morata, maar de Spaanse spits lijkt bij Juventus te blijven. Aubameyang was in beeld in Turijn, mocht Morata een transfer maken. 

De aanval van Barcelona krijgt steeds meer vorm. De club haalde deze transferperiode al Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers) en Ferrán Torres (Manchester City) binnen.