Update: PSV niet in zee met Phillips, Liverpool vindt Championship-club

Update: PSV niet in zee met Phillips, Liverpool vindt Championship-club

31-01-2022 13:15 Laatste update: 23:10
30

Liverpool is alsnog bereid om Nathaniel Phillips te verhuren, maar het lijkt er niet op dat de centrale verdediger naar PSV vertrekt. Volgens The Times en The Athletic heeft Bournemouth nu bij The Reds aangeklopt.

Phillips kwam vorig seizoen nog regelmatig aan spelen toe bij Liverpool, maar is na de terugkeer van Virgil van Dijk en Joe Gomez en de komst van Ibrahima Konaté op het tweede plan beland. PSV hoopte met de Engelsman zijn defensieve zorgen te verlichten, werd onlangs bekend: Liverpools prijskaartje van twaalf miljoen euro was de Eindhovenaren te gortig, maar PSV hoopte dat The Reds voor het sluiten van de markt nog open zouden staan voor een huurdeal.

Dat is volgens beide Britse media inderdaad het geval, maar het heeft er alle schijn van dat Phillips een binnenlandse transfer gaat maken. Bournemouth is als nummer drie van het Championship volop in de race om promotie naar de Premier League en hoopt dat met Phillips én ploeggenoot Neco Williams te doen. The Cherries dienen wel een huursom te betalen voor Phillips, die nog tot 2025 vastligt bij Liverpool.

Update: PSV gaat definitief niet in zee met Nathaniel Phillips. De Engelse verdediger, onlangs in verband gebracht met de Eindhovense club, maakt de overstap naar Championship-hoogvlieger Bournemouth, dat hem tot het einde van het seizoen huurt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s