Update: Go Ahead heeft Hahn-opvolger binnen: 'Niet gehaald als eerste keeper'

Update: Go Ahead heeft Hahn-opvolger binnen: 'Niet gehaald als eerste keeper'

31-01-2022 13:31 Laatste update: 19:06
39

Nick Hengelman vervolgt zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. Bronnen bevestigen de berichtgeving van Voetbal International. De keeper volgt Warner Hahn op, die vorige week plotseling brak met de club uit Deventer.

Door het plotselinge vertrek van Hahn was er een nieuwe doelman nodig en dat lijkt Hengelman te gaan worden. Hij zal gaan tekenen in Deventer en daar als tweede doelman fungeren. Andries Noppert, die Hahn eerder ook al uit het doel verdreef, zal de eerste keuze onder de lat blijven.

De 32-jarige Hengelman zat sinds 1 januari zonder club. Afgelopen zomer moest hij nog weg bij Jong Ajax en beproefde hij zijn geluk bij het Bulgaarse Pirin Blagoevgrad, maar dat werd geen succes. Eerder stond de doelman onder contract bij clubs als Ajax Cape Town, FC Twente en TOP Oss. Een basisplaats had hij alleen in Zuid-Afrika en bij Achilles'29 in het seizoen 2013/2014.

Update: De handtekeningen zijn gezet, dus Nick Hengelman is officieel speler van Go Ahead Eagles. De goalie ligt nu tot het einde van het seizoen vast, zoals VP al meldde. "Ik weet dat ik niet gehaald ben als eerste keeper", laat de goalie weten aan de clubkanalen van Go Ahead. "Andries Noppert krijgt het vertrouwen van de trainer en daar heb ik uiteraard alle begrip voor. Aan mij de taak om het team zoveel mogelijk te helpen waar dat mogelijk is."