AD: twee Eredivisie-clubs willen Hulshoff graag losweken bij Feyenoord

AD: twee Eredivisie-clubs willen Hulshoff graag losweken bij Feyenoord

31-01-2022 16:48 Laatste update: 16:57
40

Sipke Hulshoff is in beeld om trainer te worden van sc Heerenveen en Go Ahead Eagles. De Fries, die nu nog coach is bij het beloftenelfal van Feyenoord, is een vertrouweling van Arne Slot.

Feyenoord zit derhalve niet te wachten op een vertrek van Hulshoff bij de club, zoals VP eerder al meldde. Zijn contract loopt nog door tot medio 2023 en doet het naar behoren met de Rotterdamse beloften, maar Hulshoff zou een kans in de Eredivisie niet willen laten schieten. VoetbalPrimeur kon eerder al melden dat Go Ahead Eagles in de 47-jarige Fries een eventuele opvolger van de vertrekkende Kees van Wonderen zag, het AD meldt nu dat ook Heerenveen een kandidaat is. 

Het dilemma voor Hulshoff en Feyenoord wordt een stukje moeilijker. De Friezen namen onlangs afscheid van clubman Johnny Jansen als trainer en Hulshoff komt uit de regio, dus zou een mooie stap kunnen maken. Eerder werkte hij samen met Slot als interim-trainer bij Cambuur en assisteerde hij Wim Jonk bij FC Volendam. Een paar maanden geleden wees Hulshoff een baan als assistent-trainer bij PEC Zwolle nog af.