Van Drongelen kiest voor stap naar België: 'Zo staan ze ook in Nederland bekend'

Van Drongelen kiest voor stap naar België: 'Zo staan ze ook in Nederland bekend'

31 januari - 17:48 Laatste update: 17:50
15

KV Mechelen heeft de komst van Rick van Drongelen bekendgemaakt. De verdediger komt over van Union Berlin en zal tot het einde van het seizoen op huurbasis voor Malinwa uitkomen.

Bij Union Berlin maakte de stopper geen kans op wedstrijdminuten en dus is een overstap naar de Belgische competitie een kans voor Van Drongelen om zich weer te laten zien. Eerder kwam hij uit voor Hamburger SV en Sparta, waar hij zijn eerste stappen in het betaalde voetbal zette.

Van Drongelen, die ook in de belangstelling stond van Willem II, is in de wolken met zijn overstap. “KV Mechelen staat ook in Nederland bekend om de mooie, familiaire uitstraling,”, zo staat te lezen op de website van Mechelen. “De club toont dat ze stabiel is na een moeilijke periode. Aan hun ambitieuze opmars werk ik graag mee.”

Ook sportief directeur Tom Caluwé is tevreden met de aanwinst. “Wij zijn heel blij dat wij een jonge, frisse kerel zoals Rick aan onze verdediging kunnen toevoegen. Zo’n stevige, linksbenige centrale verdediger past perfect binnen onze selectie.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s