Eredivisie-clubs opgelet: Manu (28) verlaat Bulgarije en ontkent speciale clausule

Eredivisie-clubs opgelet: Manu (28) verlaat Bulgarije en ontkent speciale clausule

31-01-2022 18:12 Laatste update: 22:25
23

Elvis Manu is officieel transfervrij. De vleugelaanvaller heeft zijn contract bij Ludogorets Razgrad, de Bulgaarse topclub waar hij vastlag, laten ontbinden.

Dat betekent dat de 28-jarige aanvaller rustig op zoek kan naar een nieuwe club. Waar zijn toekomst zou kunnen liggen, is nog niet duidelijk. Op de clubsite laat Ludogorets weten dat Manu een vastgesteld bedrag overmaakt op het moment dat hij elders een contract tekent. De aanvaller ontkent dat echter tegenover VoetbalPrimeur.

Manu zou een interessante aanwinst voor Eredivisie-clubs kunnen zijn, aangezien hij zich in zijn periode in Bulgarije zeker niet onbetuigd heeft gelaten. In zijn eerste seizoen kwam hij tot tien goals en vijf assists in 32 wedstrijden en dit seizoen stond de teller ook al op zes treffers. Die werden echter allemaal voor november vorig jaar gemaakt en daardoor raakte Manu zijn basisplaats kwijt.

In zijn rijke loopbaan speelde Manu al voor Feyenoord, Excelsior, SC Cambuur, Brighton & Hove Albion, Huddersfield Town, Go Ahead Eagles, Gençlerbirligi, Akhisarspor, Beijing Chengfeng en dus Ludogorets. De aanvaller hoopt dat daar spoedig een club bij zal komen.