Veerman hoorde niks meer van Heerenveen: 'Misschien wilden ze graag van me af'

Veerman hoorde niks meer van Heerenveen: 'Misschien wilden ze graag van me af'

01-02-2022 16:13
53

Henk Veerman heeft na zijn overgang van sc Heerenveen naar FC Utrecht niets meer gehoord van de technische staf van de Friezen. De spits, die graag naar de Domstad wilde verkassen om een belofte aan een overleden vriend in te lossen, vindt dat gek.

Veerman wilde graag naar Utrecht en nu vielen alle puzzelstukken samen. Heerenveen ging akkoord met het verzoek om de Volendammer te verkopen, maar of ze echt van hem af wilden weet Veerman niet. "Dat is een moeilijke vraag", zegt hij tegen ESPN. "Ik wilde zelf ook niet van Heerenveen af, ik wilde alleen maar bij Utrecht spelen. Dat was zeker niet omdat ik iets negatiefs over Heerenveen wil zeggen."

Toch weet de lange aanvaller niet of ze in het Abe Lenstra Stadion wel echt rouwig zijn om zijn vertrek. Hij hoorde na zijn overstap niets meer. "Als je achteraf geen berichten krijgt van de trainers van Heerenveen, dan denk ik ja, misschien wilden ze toch wel erg graag van me af. Dat zou gespeeld kunnen hebben, maar ik ben ze nog niet tegengekomen."