'Die foto, met dat shirtje van PSV, daar wist ik zelf helemaal niets meer van'

'Die foto, met dat shirtje van PSV, daar wist ik zelf helemaal niets meer van'

01-02-2022 22:32 Laatste update: 22:32
63

PSV kondigde Joey Veerman tijdens de winterse transferperiode aan met een foto van een jonge Joey in een PSV-shirt. De middenvelder vraagt zich nog steeds af wie die foto doorgestuurd heeft naar zijn nieuwe werkgever.

"Er is een keer een interview afgenomen met me, toen ik zeventien was. Dat was nog bij FC Volendam. Dan drijven ze je ergens naar toe, waar je niet heen wil", begint Veerman in gesprek met PSV TV. Destijds vertelde hij dat hij in de toekomst graag naar Feyenoord wilde vertrekken. Uiteindelijk werd het, na een periode bij sc Heerenveen, een avontuur bij PSV.

"Die foto, met dat shirtje van PSV, daar wist ik zelf helemaal niets meer van. Ik vraag me ook af waar die vandaan komt, ik weet het nog steeds niet", zo lacht de middenvelder. Veerman bracht tijdens zijn jonge jaren regelmatig tijd door op het complex van PSV. Dat heeft een bijzondere reden, zo geeft hij aan. "Mijn moeder is familie van de vrouw van Edwin Zoetebier. Vandaar dat ik ook vaak bij PSV was vroeger", zo sluit hij af.