Van Wonderen niet blij na vertrek Hahn: 'Kiest ervoor niet in die rol te komen'

Van Wonderen niet blij na vertrek Hahn: 'Kiest ervoor niet in die rol te komen'

02-02-2022 00:00 Laatste update: 00:09
23

Kees van Wonderen is niet blij met het plotselinge vertrek van Warner Hahn bij Go Ahead Eagles. De sluitpost verloor zijn plek onder de lat aan Andries Noppert en besloot eieren voor zijn geld te kiezen.

Van Wonderen geeft aan teleurgesteld te zijn na het vertrek van Hahn. "Dat klopt wel. We hebben met elkaar samengewerkt en dat is best behoorlijk gegaan", begint de oefenmeester bij De Oosttribune van RTV Oost. "Er zaten natuurlijk ook mindere wedstrijden bij, maar ik denk dat iedereen die heeft. De concurrentiestrijd werd heviger. Noppert heeft zijn plek uiteindelijk veroverd en dan kiest Warner ervoor om niet in die rol te komen en een andere weg te kiezen."

Dat Hahn weg wilde uit Deventer, kwam bij Van Wonderen enigszins als een verrassing. "Ik vind het wel jammer, inderdaad. Je gaat een jaar een verbintenis met elkaar aan. Het is een sportman eigen in goede tijden en slechte tijden de rug te rechten en het team te helpen. Dat vind ik jammer. Al snap ik, vanuit keepersperspectief, dat je daar niet blij mee bent. Want het gaat om één plek. Dan is het even wachten voordat je weer aan de beurt bent."